MOTLAK LEKKERLAND

MOTLAK LEKKERLAND Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 313 beoordelingen
11 apr 2021 om 0:34 Altijd een succes, heerlijke pizza's, goed gevulde kapsalon & de lekkerste hot wings!
10 apr 2021 om 21:18 Patat vies zacht nat cheeseburger broodje nat gebeld overeen gekomen alleen nieuwe patat netjes nou zelfde patat bezorgtijden was meer als een uur eerste keer besteld nou nooit meer
9 apr 2021 om 21:35 Heerlijk zoals altijd Al 5 jaar of meer klant!! Levertijd kan langer zijn door drukte we bestellen voortijdig en heerlijk, warm en vers eten. Spare ribs Pizza normal en turkse Burgers. Van alles gegeten altijd top
5 apr 2021 om 20:19 Vriendelijk personeel
4 apr 2021 om 19:19 Zoals altijd heerlijk
3 apr 2021 om 20:56 Eten was zeer goed
1 apr 2021 om 20:16 Super geregeld vandaag 2x gereden voor ons omdat me zoon honger had kreeg hij zijn eten eerder.. En wij op de tijd dat we besteld hadden. Eten was super goed en niet hoeven wachten. Op naar de volgende keer
28 mrt 2021 om 20:15 Prima en snel bezorgd en lekkere pizza
26 mrt 2021 om 21:03 Altijd heerlijke pizza's en de hotwings zijn ook altijd lekker gekruid en smaakvol!
26 mrt 2021 om 20:04 Het was weer heerlijk, eten precies optijd nog nooit geen problemen of klachten gehad altijd toppie
25 mrt 2021 om 19:12 NETJES HOOR GA ZO DOOR
23 mrt 2021 om 20:25 Ik had kipfile schotel besteld. Het was heerlijk. Volgende keer ga ik hier weer bestellen.